Linkek

Társoldalak, projektek

 

Üzleti és incentív utak Afrikába, teljes körű utazásszervezéssel, az Utazz Afrikába Utazási Iroda szervezésében. Irodánk céges utazások, jutalom (incentív) utak megszervezését is készséggel vállalja. Ha tanácsadásra vagy utazási felkészítésre, egyéni vagy csoportos utazás teljes körű megszervezésére, terepismerettel rendelkező kísérőre van szüksége forduljon bizalommal hozzánk. Kiterjedt kapcsolatrendszerrel és több éves terepismerettel nyújtunk magas színvonalú utazási szolgáltatásokat céges ügyfeleink részére Afrika számos országában. 

 

Az Afrika Expo és Vásár egy olyan Afrika-fókuszú nemzetközi kiállítás és vásár, melynek célja az afrikai-magyar kapcsolatok erősítése, az afrikai országok, üzleti és együttműködési lehetőségek népszerűsítése. A korábbi négy Afrika Expo és Vásár (2011,2012,2014,2015) során 155.000 látogatót és 106 kiállítót regisztráltunk. Többek között Angola; Burkina Faso; Dél-Afrikai Köztársaság; Etiópia; Kamerun; Kongói Demokratikus Köztársaság; Kenya; Madagaszkár; Namíbia; Sierra Leone; Szenegál; Szudán, Tanzánia és Tunézia is megjelent kiállítóként a rendezvényen diplomáciai képviseletek, céges, vegyesvállalatok formájában. Az V. HTCC frika Expo és Vásár 2016. március 3-6 között, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont A Pavilonjában kerül megrendezésre, a közel 50.000 látogatót vonzó Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényeként. Az expo kiváló lehetőséget kínál a képviselt afrikai országok, cégek és projektek széleskörű népszerűsítésére, üzleti kapcsolatépítésre, termékek és szolgáltatások értékesítésére 500 m2 területen.

 

Kultúrafrika Alapítvány  egy magyarországi bejegyzésű non-profit szervezet, tevékenységei köré az afrikai tehetséges művészek támogatása, az afrikai kulturális hagyományok ápolása, Afrika népszerűsítése tartozik. Évente több tucat ismeretterjesztő-előadást, kiállítást, afrikai vonatkozású kulturális programot szervez. Afrikában, Szenegálban többek között a Ballet Sory Camara Tánccsoport és a Grand Yoff Fesztivál támogatója. 

 

 

Afrika-fókuszú média portálok, médiaműsorok Magyarországon

 

Globoport.hu napi szintű afrikai híreket közlő hírportál. 

 

Mindennapiafrika.info

 

Gazdasági Rádió - Beszállókártya a harmadik világ üzleteibe. 

 

 

Médiaportálok külföldön

 

allafrica.com

 

inafrica24.com

 

Inside Africa - CNN